Optiek

Wat valt erover te vertellen en vooral, hoe te kiezen?

Onze multifocale brillenglazen kiezen wij uit het aanbod van de beste glasleveranciers (ZEISS, Essilor, Hoya, Rodenstock). We maken een selectie volgens uw behoeften en verwachtingen. We bieden verschillende oplossingen voor bureauwerk of voor jonge presbyopen als voorbereiding op multifocale glazen (ZEISS Digital Lenses voor tablets en smartphone).

Verdund, gepersonaliseerd, asferisch, multifocaal, fotochromatisch, breed gezichtsveld voor ver, tussenin of nabij?

Wat valt erover te vertellen en vooral, hoe te kiezen? Voor iedere vereiste is er een oplossing: namelijk de meest geschikte en zo dus de best passende voor u.

Verdunde glazen (hogere brekingsindex), eventueel asferisch, garanderen mensen met hoge plus of min sterktes een ruimere keuze aan monturen en meer draagcomfort.

Nabijglazen of bureauglazen ondersteunen u aangenaam in al uw taken voor nabij of op tussenafstand. Ze zijn bovendien een goede leerschool voor een eventuele overstap naar multifocale glazen.

Multifocale brillenglazen met grote gezichtsvelden, gepersonaliseerd of standaard, bieden u een uitstekend draagcomfort en een buitengewone precisie voor de taak die u dient uit te voeren.

ONZE MERKEN