Contactlenzen

Als gespecialiseerde opticien in contactlenzen, bieden wij u een abonnement aan met aangepaste lenzen en producten vanaf 15€ per maand.

Wij bieden altijd kwaliteitsvolle lenzen aan (Air Optix, Pure Vision, Biofinity, Acuvue,…) die zowel technisch eenvoudig of geavanceerd kunnen zijn. Onafhankelijk van uw behoefte krijgt u altijd een gratis test bij ons. Het halfjaarlijkse abonnement (minstens 6 maanden) garandeert u een oogtest, een continue service voor uw comfort en het exclusieve gebruik van lenzen en onderhoudsproducten van de grootste merken.

LENZEN DRAGEN, EEN UITDAGING?

Een contactlens koopt men niet zomaar ergens. Het is goed om weten dat een contactlens aan een aantal parameters moet voldoen. De belangrijkste zijn: het materiaal, de kromming, de diameter, het type, de waterabsorptie en de zuurstofdoorlaatbaarheid.

Wij blijven u altijd van dienst!

AANPASSEN VAN LENZEN

Een contactlens, hoe geavanceerd ook, blijft een onnatuurlijk iets dat op het oog geplaatst wordt. Er moet dus met voorzorg te werk gegaan worden om een optimaal visueel comfort en de gezondheid van de ogen te garanderen.

  • Wij bieden u een professionele omkadering aan voor de ideale aanpassing van uw lenzen.
  • Wij meten de kromming van uw oog.
  • Wij leren u lenzen inzetten en uithalen.
  • Wij controleren het dragen en het comfort van uw lenzen alsook uw gezichtsscherpte.
  • Wij bieden u enkel kwaliteitslenzen aan.
  • Wij geven u het beste advies voor het dagelijkse gebruik en onderhoud van uw lenzen.

BESCHIKBARE MERKEN IN DE WINKEL